Jste majitelem více provozů (hotelových, ubytovacích, restauračních, barových atp.) na různých místech města, kraje nebo světa? Náš systém podporuje integraci více restaurací do jednoho funkčního celku. Může se jednat o řetězec hotelů, penzionů, restaurací, více restaurací stejného typu nebo dokonce zcela rozdílné restaurace, které budou sdílet společnou platformu - HoReCa systém FUSION.
Vy, jako majitel, můžete přidělit oprávnění jednotlivým provozním podniků, ale přitom z jednoho místa jednoduše kontrolovat chod těchto provozů, prostřednictvím statistik sledovat výnosovosti dle provozů, typů činnosti či dle skupin jídel. Můžete porovnávat nákupní ceny v jednotlivých provozech a dle toho zpětně počítat food-cost, vytíženosti a využitelnosti na jednotlivých restauracích - na základě těchto informací a prodejnosti potom stanovovat ceny ubytování, jídel a nápojů v jednotlivých lokalitách. Další možností je vyhodnocování nadnormativních a podnormativních zásob na jednotlivých skladech, možnost přesunů zboží mezi sklady a podniky, návaznost na logistiku. Všechny provozy pak naopak mohou sdílet stejná data - receptury, normy, cenovou politiku atp.
To vše z jednoho místa, on-line. V jednom momentě číšník v restauraci v Karlových Varech namarkuje tatarku, ve druhé vteřině je tato namarkovaná položka vidět ve všech statistikách. Díky tomuto propojení je možnost manipulace personálu se zbožím a penězi minimální ale díky pokročilým funkcím má administrátor možnost vše ovlivnit z centrální konzole zase on-line. Podražit hotelový pokoj v době konání veletrhů každý rok v hotelu v Praze? Slevnit každý čtvrtek a pátek hamburger v době od 12-14 hodin v restauraci v Brně? Zase otázka dvou vteřin a cena se v celé síti on-line aktualizuje.
A to vše jen s tím, že jednotlivé provozy jsou připojeny k Internetu - žádné vyhrazené linky, žádné drahé klient-server řešení.