Dobré jídlo je to, co dělá restauraci restaurací. Jak ale zajistit to, aby personál vařil nejen zdravě, chutně, ale také s ohledem na ekonomiku provozu a zákazníka? Je třeba vytvořit jednoduchý systém pravidel v kombinaci s přesným technologickým postupem pro vaření jídel.
Pro každé vydané jídlo gastronomický systém FUSION přesně stanovuje, z čeho se skládá. Suroviny jsou odtěžovány z jednotlivých skladů na základě receptur. Receptury mohou mít desítky různých parametrů, které jsou zpětně sledovatelné.
Pro snadný přehled systém FUSION obsahuje speciální modul - konzoli kuchyně-kuchaře. V kuchyni je umístěn odolný dotykový display a všechny objednávky jídel jsou personálu kuchyně zobrazovány na tomto display, navíc je možno jednoduchým kliknutím zobrazit jak technologický postup pro daný pokrm, tak jeho přesné složení, tak i jeho fotografii! V kombinaci s motivačně-organizačními opatřeními dosáhnete toho, že z kuchyně Vaší restaurace budou vždy odcházet jednotně upravená a zároveň chutně uvařená jídla z takových ingrediencí, jak je stanoveno.
Kuchař jednoduchým dotykem na display potvrdí přijetí objednávky a její uvaření - výdej. Tyto časové údaje jsou zaznamenány a Vy získáte dokonalý přehled nejen o průměrné době přípravy daného jídla, ale navíc u každé objednávky je dohledatelný čas objednání, čas začátku přípravy a čas výdeje jídla.
Takto získáte přehled o výkonech personálu a můžete řešit eventuelní stížnosti hostů.